L’autora

 adelaida-frias1

TRAJECTÒRIA

Al 1981, Adelaida Frías funda junt amb Jordi Borrell el Circ Perillós, una companyia de teatre acrobàtic amb la que investiguen noves possibilitats escèniques, recorrent durant setze anys els festivals d’Europa (www.circperillos.com) .

A partir del 1997, l’Adelaida continua dirigint, actuant o escrivint per a altres companyies (Circ Pànic, Royal de Luxe, Circ Crac), i també als espectacles propis (La Terra és blava com una taronja, El Mico número 100).

Alhora forma, des de l’any 2000 fins al 2011, el duo Delícies, on interpreta els seus propis relats acompanyada al saxo per en Jordi Borrell.

Entre el 1999 i el 2010 compagina les activitats escèniques amb les classes d’interpretació, i escriu els textos que seran representats pels seus alumnes.

Actualment continua escrivint teatre per a joves actors, i cada any ofereix nous títols en aquesta pàgina.

obres de teatre

CONTACTE:

Adelaida Frías Borràs  T: 600 31 98 47

adelaida.delaire@gmail.com

obres de teatre

14 comentaris a L’autora

 1. Esteban Maresma Bons diu:

  gener 16th, 2011 at 10:29

  Hola, des pres de tota una vida fen teatre amateur m’he donat que han desfilat per el grup que estic, molta gent i pocs actors, el problema es que ens hem ocupat de generar obres i no hem creat la cantera o sia una escola. donç be, ara vull crear untaller de teatre infantil i no se com posar-mi, busco si existeix algun tipus de manual i com he comprovat teniu lo altre que buscaba que son les obres infantils, jo les agafaria totes sempre que m’he feu un bon preu, i si podeu informar-mhe a on puc trobar un s manuals, vo estare agrait. no tinc masa practica amb l’ordinador, disculpeu si faig faltes. una abraçada. l’Esteba.

 2. Montse diu:

  febrer 9th, 2011 at 11:20

  Jo també estic interessada en fer un taller de teatre infantil. M’agradaria obtenir la mateixa informació que l’Esteban i a la vegada també saber quant em costarien totes les obres.

 3. DOLORS VILLENA diu:

  maig 27th, 2011 at 16:46

  HOLA ADELAIDA, SOC LA DOLORS EL PROPER DIA 16 DE JUNY FEM L’OBRA VIGILA RATETA, VOLDRIA A SER POSIBLE QUE HEM FESIS ARRIVAR ALGUN ESCRIT O DIBUIX PER FER EL PROGRAMA , O SI ALGU HEM POT DONAR ALGUNA IDEA GRACIES A TOTS

 4. Sílvia diu:

  juny 14th, 2011 at 16:21

  Hola Adelaida!

  Sóc la Sílvia, mestra de l’escola Isidre Martí d’Esplugues de LLobregat. T’escric per convidar-te a la respresentació que faran alumnes de 5è, de dues de les teves obres: “Assassinat a Hollywood” i “La clínica dels embolics”. Es faran aquest dijous 16 de juny durant tot el dia. A partir de les 9:00h pels nens de l’escola, a les 11:30 anirem a la resisdència d’avis de la Mallola a representar-les i a partir de les 16h es faran pels pares dels alumnes a l’escola. Ens agradaria molt que poguessis venir si tens temps. Les obres els hi ha agradat molt als nens i esperem que surtin molt bé.

  Atentament i gràcies per tot,
  Sílvia

 5. Roser diu:

  octubre 11th, 2011 at 19:12

  Hola Adelaida !
  Fa dos anys que vaig trobar la teva plana i em vaig engrescar a fer testre a l’escola. Hem presentat als pares el bosc encantat i els tres pèls del dimoni . Va ser fantàstic tant per mi , com pels nens com pels pares que van quedar bocabadats
  Aquest curs estic amb nens de 4 anys i m’agradaria introduir el teatre a l’aula.
  quina obra em recomanes per començar ?
  Gràcies per tot.

 6. Lurdes Sais diu:

  octubre 29th, 2011 at 11:44

  hola, teniu alguna obra curta per representar a l’escola aquest Nadal per nens de 3 a 5 anys. amb tema nadalenc.

  una salutació i gràcies

 7. ALUMNES DE MAGISTERI diu:

  desembre 14th, 2011 at 20:26

  benvolguda escriptora,
  Som alumnes de 2º de magisteri d’educació infantil. Ens ha agradat la teua pàgina i voldriem saber si ens podries ajudar. Ens han demanat realitzar un treball de teatre, consisteix a representar una escena d’una obra de teatre en valencià i a més realitzar una seqüència didàctica. La nostra idea és fer una *performance. Hem estat cercant obres de teatre però no ens ha cridat l’atenció cap en concret, voldriem alguna cosa divertida i dinàmica, Què ens recomanes?. Ens urgeix perquè anem molt justes de temps.
  Moltes gràcies per la teua atenció i perdona les molèsties.
  UNA SALUTACIÓ

 8. Marc López diu:

  gener 11th, 2012 at 13:33

  Bones…

  Soc el director de teatre de Sal i Pebre infantil del barri de Bonavista d’Olot, no trobo obres per el jovent de barri que serien 4 noies i 2 nois, me podries donar algun cop de mà amb alguna obra?

  Moltes de gràcies, salut!!

 9. Salvador diu:

  març 16th, 2012 at 7:57

  (No és un comentari)
  És que envio mails a l’Adelaida per informar de les representacions que farem, tal i com demanava en les converses i després d’haver adquirit les seves obres, i no hi ha manera. Si em doneu una nova adreça us enviaré la informació.

  Salvador, he estat uns dies fora, però acabo de tornar i he rebut la vostra invitació. Moltes gràcies!
  Ara t’envio un correu electrònic amb més detalls.
  Adelaida

 10. Joan Nadal Servera diu:

  abril 16th, 2012 at 19:02

  Hola Adelaida, som en Joan i tinc 9 anys, estudio a un centre public de Mallorca. A l’assignatura de català ens han fet llegir “un drac terrible” i ara després ens demanen les teves dades personals i no se a on trobar-les. El que necessit saber es on vius, quin any vares neixer, quina es la teva professió?
  M’agradat molt la teva història. Adeu i gràcies.

 11. Pep diu:

  agost 23rd, 2012 at 11:25

  Hola,
  Em dic Pep i sóc professor de llengua catalana i literatura en un institut de Figueres. Per aquest curs que ve m’aniria molt bé que em podessis passar tres de les teves obres: “Expedició Aqua 24″, “Rodatge al parc” (versió normal i de Nadal) i per últim “En mig del mar”.
  Moltes gracies per la teva atenció.
  Pep

 12. Maribel Puig diu:

  desembre 1st, 2012 at 16:41

  Hola Adelaida,
  Busco una obra per nadal, en tens alguna que sigui adient….

  Moltes gràcies!

 13. claudia font casany diu:

  desembre 18th, 2012 at 23:40

  hola adelaida soc la claudia ja hem fet la teva obra de teatre i va ser un èxit!!
  m’agradaria saber si tens connexió al facebook per poder tenir-te d’amiga
  molts records
  clàudia

 14. Rosa Poch diu:

  febrer 3rd, 2014 at 19:00

  Hola adelaida,
  els pastorets van anar molt bé i els nens ja tenen ganes de tornar hi…. buscarem alguna cosa.
  Gràcies.

Deixa un comentari